Media Społecznościowe

mail: biuro@fundacjamalybohater.pl

Skontaktuj się z nami w celu umówienia spotkania. Jesteśmy otwarci wedle ustaleń z koalicjantami

Stale szukamy sposobów na rozwijanie skrzydeł. Jeśli chcą Państwo pomóc nam i naszym podopiecznym, prosimy o przelew z dopiskiem "Darowizna na cele statutowe" na numer konta: 35 1140 2004 0000 3902 7743 8207

Wesprzyj nas

W ramach działań Fundacji zapraszamy do współpracy wolontariuszy zainteresowanych pracą z dziećmi w wieku od 6 do 18 lat. Oferujemy umowę wolontariacką, zaświadczenie i referencje. W szczególności szukamy korepetytorów do pomocy w lekcjach oraz osób zainteresowanych indywidualną pracą z dziećmi z Autyzmem lub Aspergerem.

Dla wolontariuszy

Nasza Fundacja realizuje działania w ramach nieodpłatnej działalności pożytku publicznego, która nie jest możliwa bez zaangażowania darczyńców i sponsorów. Tylko dzięki wspólnej pracy i zaangażowaniu możliwe jest realizowanie zadań z wysoką skutecznością.

Jeśli są Państwo zainteresowani współpracą w ramach projektu prosimy o kontakt pod adresem biuro@fundacjamalybohater.pl. Jeśli chcą Państwo pomóc nam i naszym podopiecznym finansowo, prosimy o przelew z dopiskiem "Darowizna na cele statutowe" na numer konta: 35 1140 2004 0000 3902 7743 8207.

Dla darczyńców

Aktualnie poszukujemy pracownika na 3/4 etatu w Placówce Wsparcia Dziennego w Gdyni na Karwinach. Link do ogłoszenia: KLIK

Dla kandydatów

Współpraca